Reiki behandeling

Reiki kan hulp bieden bij allerlei klachten, zowel op fysiek als op emotioneel en energetisch niveau. Daarbij werkt een Reikibehandeling ook erg ontspannend en reinigend voor lichaam en geest.

Een Reiki-behandeling
Een algehele Reikibehandeling duurt ongeveer 60 minuten. Reiki brengt lichaam en geest weer in balans. Wanneer je met een bepaalde (lichamelijke of geestelijke) klacht komt zal hier tijdens de behandeling extra aandacht aan worden gegeven. Maar ook als je even toe bent aan wat ontspanning werkt een Reikibehandeling op z’n tijd zeer goed.

Een Reiki-behandeling op afstand
Ik geef ook Reikibehandelingen op afstand. Dit is handig wanneer je niet de tijd of middelen hebt om naar mij toe te komen, bijvoorbeeld omdat je het te druk hebt of op vakantie bent of simpelweg te ver weg woont om de reis te maken. Ook voor een Reikibehandeling op afstand dient een afspraak te worden gemaakt. Je hoeft echter niet per sé tijd vrij te maken voor deze behandeling, hoewel het wel altijd goed voor jezelf is om op het moment van de behandeling even wat tijd voor jezelf te nemen. Een Reikibehandeling op afstand is overigens niet minder krachtig dan een directe Reikibehandeling.

Wanneer je meer wilt weten over een Reikibehandeling bij mij thuis of op afstand, kun je uiteraard contact met mij opnemen. Wil je zelf behandelingen kunnen geven (aan jezelf of anderen), kijk dan eens in het menu bij ‘cursussen’. Wil je meer weten over Reiki, lees dan de blog ‘Wat is Reiki?‘.

Bijdrage Reikibehandeling (ca. 60 min): €35,00
Bijdrage Reikibehandeling op afstand: €25,00

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s