Tarotlegging

Voor wie op zoek is naar inzicht in bepaalde situaties, leg ik de tarot. Hiervoor gebruik ik de originele Tarot van Marseille.

Een tarotlegging kan je meer vertellen over waar je nu staat in dit leven en inzicht bieden over hoe je met de situatie om kunt gaan. Ook kunnen de kaarten je mogelijkheden laten zien voor de (nabije) toekomst. Hierbij moet echter niet vergeten worden dat de toekomst nooit vast staat, je hebt alles zelf in de hand! Maar het kan nooit kwaad om hier wat hulp bij te zoeken natuurlijk…

tarotlegging-AvalonIk gebruik de tarot als ‘tool’ voor mijn intuïtie. Een legging is geen toekomstvoorspelling, maar een manier om inzicht te geven in jouw leven nu en je handvatten aan te reiken om hiermee om te gaan…

Je kunt de kaarten om raad vragen als je een specifieke vraag hebt, maar dat hoeft niet. De kaarten vertellen je altijd wat toepasbaar is voor jou in dit leven, op dit moment. Het kan dus ook zo zijn dat je een vraag stelt en je een antwoord krijgt op een hele andere vraag, die eigenlijk veel belangrijker is voor jou.

Werkwijze

Voor een tarotconsult hoef je niet bij mij langs te komen. De werkwijze is als volgt: ik verbind me, op afstand, met jou en jouw energie, leg de kaarten voor jou en schrijf op wat ik te voelen krijg. Dit verslag krijg je per e-mail toegestuurd. Nadien heb je de mogelijkheid om via e-mail vragen te stellen.

Wil je toch liever een persoonlijke tarotlegging? Neem dan gerust contact met mij op.

Bijdrage Tarot reading + verslag per e-mail: €25,00

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s