Wie ik ben…

Ik ben Layla. Al mijn hele leven houd ik mij bezig met spiritualiteit, de natuur, alternatieve geneeskunde, ‘het paranormale’ en magie. Om verschillende alternatieve en spirituele behandel- en geneeswijzen onder de knie te krijgen heb ik enkele cursussen gevolgd, veel onderzoek gedaan en ervaring opgedaan door vrienden en familieleden te behandelen en later ook mensen buiten de vriendenkring.

Op mijn veertiende kwam ik erachter dat ik een heks ben. Hekserij is een eeuwenoude heidense natuurreligie, die al bestond voordat het christendom er was. Een natuurreligie wil zeggen: een religie die gebaseerd is op de (krachten van de) natuur. Want Heksen werken samen met de natuur en vóór de natuur.

Later ben ik mijzelf tevens gaan zien als Priesteres van de Godin Moeder Aarde. Ik denk dat iedere vrouw een Priesteres kan zijn, een link tussen het Goddelijke en de Aarde.

wie ik ben

Als Heks en Priesteres geloof ik in de kracht van Avalon, vandaar de naam Teachings of Avalon. Magie en rituelen zijn onderdeel van de religie die ik aanhang. Net als mijn kennis van verschillende alternatieve behandelmethodes en andere disciplines, zoals de tarot, gebruik ik ook mijn kennis van magie en rituelen om anderen hulp te bieden.
Wil je hier meer over weten, dan kun je in het menu bij ‘consulten en behandelingen’ kijken voor meer informatie. Als je meer wilt weten over de cursussen die ik geef, kun je in het menu klikken op ‘Teachings’.

Ik ben in het bezit van de volgende diploma’s/ certificaten/ ervaringen:

Kruidengeneeskunde – Civas
Kristaltherapie – Civas
Reiki 1 – De Driehoek
Reiki 2 – De Driehoek
Reiki 3/ Master – De Driehoek 
Gesprekstherapie – Civas
Specialisatie Gesprekstherapie/ Counseling – Civas
Tarot – Bea Utges
Pad van de Priesteres – Levensdans

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s